Babyfoon groot bereik

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Babyfoon groot bereik kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Babyfoon Specialist! Deze babyfoons zijn voorzien van een PMR technologie. Deze technologie maakt gebruik van een radiotransmissie. Hierdoor hebben deze babyfoon een erg groot bereik van soms wel 3 kilometer. PMR staat voor Private Mobile Radio. De pmr babyfoons zijn relatief goedkoop en makkelijk in gebruik. Het nadeel van een pmr babyfoon is dat ze redelijk storingsgevoelig zijn en dat het mogelijk is dat je bijvoorbeeld je buren kan horen, wanneer zij op hetzelfde kanaal zitten. Bekijk hier alle babyfoons met een groot bereik.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Alecto BLX-10 Baby Sound Luisteraar voor de ongeboren Baby
  Hoor het hartje, de hikjes, de schopjes en alle lieve dingen van je kindje Specificaties BLX-10 Apparaat om naar uw ongeboren baby te luisteren Hartmonitor op basis van het doppler-effect Te gebruiken vanaf ongeveer 20 weken Veilig, werkt met onschadelijke geluidsgolven Volumeaanpassing Met hoof..
  € 45,95
 • Alecto DBX-63 - Babyfoon handpost
  2-weg communicatie - bereik tot 1.000 meter buiten - bereik tot 150 meter binnen - ingebouwde temperatuursensor..
  € 76,95
 • Alecto DBX-83 PMR Extra Babyfoon Zender
  Extra zender Geschikt voor de DBX82 Menugestuurde instelling Compact formaat Instelbare gevoeligheid..
  € 40,95
 • Alecto dbx37 babyfoon
  Specificaties: 2 analoge kanalen Draadloos Bereik circa 150 m. Optische/akoestische waarschuwing Batterij-niveau indicatielampje Incl. riemclip, nachtlampje en adapters Instelbare microfoongevoeligheid Nachtlampje en babyunit Geschikt voor vast en mobiel gebruik Werkt op adapter incl. of ..
  € 32,95
 • Alecto IVM-180 Smart Babyfooncamera
  Of bestel hier bij Bol.comvar bol_pml={"id":"bol_1476186352566","baseUrl":"partnerprogramma.bol.com","urlPrefix":"https://aai.bol.com/openapi/services/aai/","productId":"productid=9200000021711595&","site_id":"42071","target":true,"rating":true,"price":true,"link_name":"Alecto IVM-180 Smart Babyfoon..
  € 75,95
 • Beurer BY33 Babyfoon
  Digitale babyfoon voor rustige uren en zekere nachten.Gegarandeerd een goed gevoel. Bestaande uit een baby- en een oudereenheid EcoMode voor een stralingsarme en energiezuinige overdracht Digital Wireless Technology voor een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit Visuele controle van het geluidsn..
  € 67,95
 • Beurer BY84 Babyfoon
  ECO+ modus: voor lage energie-efficiënte transmissies Baby emoties op het scherm afgebeeld Geeft een slapend, wakker of huilend baby emotiebeeld Blauw verlichte display ( visueel monitor ) 16 tonen en 2 selecteerbare kanalen voor een minimale storing van andere radio golf bronnen Extra lang be..
  € 72,95
 • Beurer Janosch JBY92 Armband Babyfoon
  Met handige polsband voor maximale mobiliteit Intercomfunctie zodat u uw baby snel kunt kalmeren met uw stemgeluid Zoek-/semafoonfunctie voor mobiele handsets Visuele controle van het geluidsniveau met knipperende LED's Bereik tot wel 250 m Bereikregeling - signaal als contact wordt onderbroken..
  € 52,95
 • Beurer JBY84 Babyfoon
  Eco+ modus voor voor stralingsarme en energiezuinige overdracht Geeft de emoties van de baby aan op het scherm: huilen, slapen of ontwaken Blauw verlicht display met visuele controle van het geluidsniveau 16 tonen en 2 selecteerbare kanalen voor minimale tussenkomst van andere bronnen met radiogo..
  € 56,95
 • Isi Babyfoon ABI-25U Uitbreidingsunit
  Extra babyunitABI-25U voor de babyfoon ABI-25 Het bereik tot 3 kilometer biedtveel bewegingsvrijheid De verbinding en het bereik worden gecontroleerd, zodat er een constante verbinding met de baby bestaat Door de portofoon ABI-25uit te breiden met extra babyunits ABI-25U kan er met meerdere baby's ..
  € 9,95
 • Philips Avent SCD 485/00 - Babyfoon, 150 m Reikwijdte
  150 m reikwijdte - Quick start gids - Ingebouwde lampjes - Variabele volume regeling ..
  € 69,95
 • Tefal 91245 Babyfoon + Watch
  Even wat meer bewegingsvrijheid voor de ouders U.H.F. (Ultra High Frequency)radio frequentie van 860 mHz Gecodeerde transmissie met 3 kanalen Bereik 400 m Ontvanger kan om pols worden gedragen Hoorbaar en/of zichtbaar via 4 waarschuwings lichtjes Aan/uit schakelaar Volume regelaar Werkt op ..
  € 29,95