Beurer

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Beurer BY33 Babyfoon
  Digitale babyfoon voor rustige uren en zekere nachten.Gegarandeerd een goed gevoel. Bestaande uit een baby- en een oudereenheid EcoMode voor een stralingsarme en energiezuinige overdracht Digital Wireless Technology voor een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit Visuele controle van het geluidsn..
  € 67,95
  Excl. BTW: € 56,16
 • Beurer BY84 Babyfoon
  ECO+ modus: voor lage energie-efficiënte transmissies Baby emoties op het scherm afgebeeld Geeft een slapend, wakker of huilend baby emotiebeeld Blauw verlichte display ( visueel monitor ) 16 tonen en 2 selecteerbare kanalen voor een minimale storing van andere radio golf bronnen Extra lang be..
  € 72,95
  Excl. BTW: € 60,29
 • Beurer Janosch JBY92 Armband Babyfoon
  Met handige polsband voor maximale mobiliteit Intercomfunctie zodat u uw baby snel kunt kalmeren met uw stemgeluid Zoek-/semafoonfunctie voor mobiele handsets Visuele controle van het geluidsniveau met knipperende LED's Bereik tot wel 250 m Bereikregeling - signaal als contact wordt onderbroken..
  € 52,95
  Excl. BTW: € 43,76
 • Beurer JBY103 Baby Video Monitor
  Eco+ modus voor voor stralingsarme en energiezuinige overdracht Digitale draadloze technologie voor uitstekende geluidskwaliteit Automatische videobewaking, ook in het donker dankzij infrarood nachtkijker functie Geluid- en bewegingalarm 360° roterende camera Bereik tot 200 meter Bereikregeli..
  € 119,95
  Excl. BTW: € 99,13
 • Beurer JBY84 Babyfoon
  Eco+ modus voor voor stralingsarme en energiezuinige overdracht Geeft de emoties van de baby aan op het scherm: huilen, slapen of ontwaken Blauw verlicht display met visuele controle van het geluidsniveau 16 tonen en 2 selecteerbare kanalen voor minimale tussenkomst van andere bronnen met radiogo..
  € 56,95
  Excl. BTW: € 47,07
 • Beurer JBY90 Eco Dect Babyfoon
  Eco Mode voor stralingsarme en energiezuinige overdracht Digitale draadloze technologie voor uitstekende geluidskwaliteit Intercomfunctie Geïntegreerd nachtlampje 5 slaapliedjes, door de oudereenheid uit- en inschakelbaar Zoek-/semafoonfunctie voor mobiele handsets Visuele controle van geluidsniveau..
  € 75,95
  Excl. BTW: € 62,77
 • Beurer JBY93 Eco Dect Babyfoon met Polsband
  Eco Mode voor een stralingsarme en energiezuinige overdracht Digitale draadloze technologie voor uitstekende geluidskwaliteit Met handige polsband voor maximale mobiliteit Intercomfunctie zodat u uw baby snel kunt kalmeren met uw stemgeluid Zoek-/semafoonfunctie voor mobiele handsets Visuele co..
  € 79,95
  Excl. BTW: € 66,07
 • Beurer JBY101 Eco Video Babyfoon
  Eco Mode voor stralingsarme en energiezuinige overdracht Digitale draadloze technologie voor uitstekende geluidskwaliteit Automatische videobewaking, ook in het donker dankzij infrarood nachtkijker functie Geìntegreerd nachtlampje Kalmerende slaapliedjes, kunnen worden in- of uitgeschakeld via de ho..
  € 176,95
  Excl. BTW: € 146,24